Pages

25 Mart 2010 Perşembe

mektup arkadaşı

eveet! evet benim bir mektup arkadaşım var! tamam henüz ikinci mektubunu yazdı ama olsun :) devamı gelecektir. ilginçtir ki her şeyi yazabilirim, beni çok da iyi pek de güzel anlarmış gibi geliyor bana :) aslında anlıyor da. ben de onu anlıyorum. evet, 2 mektupta buna karar verdim. kalemle yazmak klavyeyle yazmak gibi değil ki, daha içten.

bizim mektuplaşmamız da bi' ilginç. yazıyoruz, yollayana dek yazdıklarımızdaki durumlar değişiyor:) en son ona yazdığımda sevgilimle bazı sıkıntılar var, bakalım neler olacak demişim. o mektuba başladığında sevgilisini ne kadar çok sevdiğinden bahsetmiş. tabii ikimizin de ilişkilerinin sonu hazin olmuş:) biz yazana dek, hayat bizim çevremizde tur atmış.

kim bilir ben yazana dek neler olacak yine? mesele o vakitten bu vakte olan önemli her şeyi yazmak istiyorum. madem konuk oluyoruz birbirimizin hayatına, atlamayalım basamakları değil mi? :)

ne diyecektim ki ben? hah! mektup arkadaşı çok çocukça gelse de söyleyince, çok güzel bişi yahu! iyi hissettiriyor insanı. tavsiye ederim :)

3 Kalem Kelam:

kepazeyim dedi ki...

güvercinin ayağına bağlayıp yazdıklarını, yollamak karşıdakine daha zevkli ve mistik.

taran sivaznic dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Melike dedi ki...

kepazeyim, adresini verecek misin? bak mektup arkadaşı adayın var artık :P
ehehe benim mektup arkadaşım bana yetiyor da :)